Founder`s letter. Poděkování a Well & Less výhled na další etapu.

Founder`s letter. Poděkování a Well & Less výhled na další etapu.

Rok 2023 byl v mnohém jiný. V našich plánech silný, v okolnostech nepředvídatelný. Ale stejně jako ze všech předchozích neobyčejných let z něj vycházíme silnější. Bez Vás by to nešlo, a my Vám moc děkujeme za podporu. Pomáháte nám vytvářet komunitu, která chce Well & Less, a to je mise, kterou hodláme dále zdolávat. 

Jak jste si jistě všimli, proměnili jsme se ze značky hravého spodního prádla v etickou módní & home decor značku. Vytvořili jsme zbrusu novou kolekci oblečení z úžasně jemného lnu se speciální úpravou. Přidali nové modely biobavlněného oblečení a spousty dalších novinek, které jste si velmi rychle oblíbili a ve kterých budeme pokračovat v udržitelných mezích.

Nepolevujeme

Ačkoli byla udržitelnost v DNA naší značky odjakživa, máme ještě spousty práce před sebou. Máme vizi a jasné kroky, které nás povedou k prohlubování konceptu méně obměňované, ale kvalitní inovované módy z přírodních materiálů, vyrobené eticky u nás v EU. 

Rádi bychom přispěli k tomu, abyste trávili méně času v nákupních centrech a více se svými blízkými, měli více času na sebe a užívali si více radosti z kvalitního života. Abyste nemuseli slevovat ze svých požadavků, zvykli si na kvalitní materiály a skvělé střihy našich produktů, které budete ještě dlouho nosit a půjdou stále nově a nově kombinovat.  

Každý obor má své inovátory a my jsme nesmírně rádi, že se celá společnost posouvá dopředu. Naší misí je móda a zajištění pocitu, že si z každého oblékání či spánku odnášíte skvělý pocit na těle i v mysli, a jsme nesmírně rádi, že Vás každý rok přibývá tolik, kteří si to uvědomují. 

Příští roky nás čeká dotváření kolekce do celoroční podoby. Abyste se u nás mohli obléknout kvalitně od hlavy až k patě, v létě i v zimě, na sportovní i elegantní chvíle, leckdy najednou. Velkou roli však hraje i život naší značky před oponou, a tak se můžete těšit na inspirativní obsah vytvářející komunitu lidí, které spojuje kvalitní zdravý životní styl, ocenění kvalitního řemesla, kvalitních materiálů a ochota učit se novým návykům.

Děkujeme 

Děkujeme, že jste našimi zákazníky, a tím i součástí pozitivních změn módního průmyslu. Děkujeme, že odebíráte náš newsletter a sledujete naše sociální sítě, a přejeme Vám vše dobré do nového roku 2024. 

Jakub Kofroň

Zpět na blog