Průvodce mikinami: Jaké máme střihy a jak vybrat oversized mikinu

Průvodce mikinami: Jaké máme střihy a jak vybrat oversized mikinu

Naše bavlněné mikiny pro ženy, muže i děti mají společné precizní ušití a prémiový materiál: 95 % biobavlny se tu setkává s 5 % elastanu, aby byla látka příjemně pružná. Ve všech kategoriích najdete dva střihy: regular a oversized. Jak mezi nimi vybírat?

Regular

Jednoduše můžeme říct, že regular je základní střih, který je formálnější a vytvoříte s ním kromě volnočasových i elegantní outfity. Švy v horní části rukávu sedí přesně na rameno, takže přes regular mikinu snadno obléknete další vrstvy, ať je to bunda, kabát nebo sako. Všechny naše regular mikiny mají logo v oblasti hrudní kosti.

Jakou velikost?

Regular střih vybírejte podle své konfekční velikosti (Máte M? Kupujte M). U každého našeho produktu najdete také tabulku velikostí, podle které se můžete řídit.

Dámské regular mikiny s kapucí i bez kapuce

Pánské regular mikiny s kapucí i bez kapuce

Oversized

Střih oversized je šitý tak, aby působil uvolněněji a ležérněji. Může za to především našití rukávů, které mají švy níž pod rameny. Protože švy v tomto případě nepatří na žádné konkrétní místo, střih oversized skvěle padne skoro každému. Všechny naše oversized mikiny mají logo na levé straně hrudníku.

Jakou velikost?

Jak je jasné z názvu, velikost je záměrně větší. A pokud se vám uvolněný oversized styl líbí, ale nechcete mikinu tak velkou, doporučujeme koupit o jedno až dvě čísla menší, než je vaše konfekční velikost. V tabulce velikostí na stránce produktu najdete přesné rozměry.

Dámské oversized mikiny s kapucí i bez kapuce

Pánské oversized mikiny s kapucí i bez kapuce

I děti si mohou vybrat

K mikině z biobavlny jedině tričko ze stejně šetrného a 100% pohodlného materiálu. Přečtěte si, jak vybrat správné basic tričko.

 

Zpět na blog