Loft 903 / Vanguard Prague

Loft 903 / Vanguard Prague

Loft 903 / Vanguard Prague by PSN

PSN právě dokončila další luxusní loft v rámci projektu Vanguard. Ten nyní nese označení č. 903. Interiér, nazvaný Dreamer, byl byl svěřen do péče studia SKULL a reflektuje kombinaci (post)industriální architektury s moderním duchem první poloviny 20. století. Naše exkluzivní lněné povlečení výrazně podtrhuje celkový design a zvýrazňuje myšlenku kvality bydlení.

Hlavní část prostoru je vyhrazena pro obývací zónu. Ta zahrnuje obývací pokoj, koupelnu a ložnici.Tato část může být dle potřeby oddělena posuvnými závěsy. Kuchyňský pult s barovým ostrůvkem a prostorný jídelní stůl jsou umístěny v jednom řádu, vytvářející pohodlné místo pro vaření a stolování. V patře, kromě další ložnice pro hosty, najdete také zvýšenou galerii. Můstek pod ní skrývá průchozí šatnu a samostatné místnosti s sprchou a toaletou.

 

O projektu Vanguard

Projekt Vanguard přinesl transformaci bývalé továrny Microna v pražských Modřanech. Průmyslové stroje zde utichly a místo nich vznikly jedinečné bytové jednotky, spolu s prostředím pro ateliéry, studia, nekonvenční kancelářské prostory a showroomy.

 

Foto: Studio SKULL

Zpět na blog