Veronika

Veronika

Rozhovor s Veronikou Sovadina Kašákovou

Veroniko, účast v České Miss vám odstartovala kariéru modelky, čemu byste se (krom Vaši nadace) dnes nebýt toho nejspíš věnovala?

Určitě bych psala knihy a jakýmkoliv jiným způsobem se věnovala dětem. Jsem studovaná učitelka mimoškolní a předškolní pedagogiky, takže děti by v profesi hrály zásadní roli. Anebo jako moje druhá tajná vášeň bylo vždy divadlo, takže ještě si myslím, že bych si naplnila tuto touhu.

 

K módě i vzhledem k oboru máte blízko. Podléháte při výběru oblečení módním trendům?

Jak kdy, ale většinou se držím mého osobitého stylu, díky kterému se cítím nejlépe. Za tu dobu jsem si vybrala, co je mému srdci nejblíž a to je elegantní a nadčasový módní styl. Baví mě být stále ženou, ale nebojím se vzít si i panský oblek.

 

Jaké jsou vaše nejoblíbenější módní kousky?

Mám ráda nadčasové věci a jednoduchý minimalistický styl.  Ve většině případech, tedy v tom mém, se skládá hlavně z džínů, pásku a bílého trička, přes to pak klasické sako s velkými vycpávkami. Ale nepohrdnu přímočaře ženským přiléhavým šatům, kde vyniknou ženské křivky.

Co je pro vás důležité při výběru oblečení?

Je pro mě důležité, aby mi oblečení sedělo a bylo mi pohodlné. S přibývajícím věkem nesnesu, když mě prádlo nebo jakékoliv oblečení škrtí nebo škrábe i za cenu, že by mi to slušelo. Proto si toto oblečení nevybírám, mám ráda lokální značky a začínám být věrná pár kvalitním českým autorům i skrze materiály a udržitelnost.

 

Proč spolupráce se značkou ELKA LOUNGE?

Nejvíce mě oslovilo ložní prádlo a způsob, kterým svojí značku vedete a také vaše filosofie. Jsem nadšenec ložního prádla, je to pro mě záruka kvalitního spánku, a proto když jsem viděla a mohla si i vyzkoušet vaše ložní prádlo, okamžitě vám moje srdce patřilo.

 

Co nejvíce na nás oceňujete?

Nejvíce oceňuji provedení materiálu, vaše vize, které máte a zároveň osobní příběh, který za značkou ELKA LOUNGE stojí. Ten mě nejenom rozesmál, ale i dojal. Nechte si ho vyprávět, hi hi 😊

Jak trávíte volný čas?

Svůj volný čas trávím na 99 % se svým synem, což mě naplňuje úplně nejvíc, baví mě veškerá aktivita, baví mě znovu objevovat dětský svět a není víc, co bych dělala radši. Zároveň si velmi ráda zajdu do kina, přečtu výbornou knihu, podívám se na filmy, poslouchám hudbu, a také ráda trávím čas se svojí rodinou a přáteli.

 

Jak o sebe pečujete?

S přibývajícím věkem o sebe pečuji výrazněji. Mám své rutiny, které dělám každé ráno i večer, jako pravidelnou hygienu vnímám i péči o svoje ruce a nohy tedy pedikúru i manikúru, velmi si zakládám v péči o vlasy i oblečení, a co mi pořád jde nejhůře je kvalitní strava, protože velmi ráda hřeším. Zároveň pravidelně cvičím.

 

Jak byste definovala well-being?

Well-being bych definovala jako pocit absolutní spokojenosti a rovnováhy, kdy se vaše pomyslná židle na které sedíte, neviklá. Pro mě je to nalezení balancu mezi péči o syna, mými sny a prací.

Zurück zum Blog